De la încadrare, direct la printare

Gemini Nest Expert include funcţiile tipice unui program de dispunere a elementelor grafice. Input-ul poate acoperi şabloane din Gemini Pattern Designer cu imagini sau doar fişiere EPS sau PDF simple, pregătite-de-printare. Pentru ambele tipuri de conţinut, există funcţii avansate de încadrare automată.

Finalitatea procesului presupune existenţa a două fişiere: un fişier PDF pregătit-de-printare, care va merge la Procesorul de imagine raster, şi un fişier *.cut (ISO-CUT, PLT, HPGL, DXF), cu informaţii corespunzătoare, ce va merge la cutter-ul unistrat. Nu este nevoie de vreo aplicaţie sau de vreun plug-in de intermediere, pentru a procesa imaginile – Gemini va gestiona întregul proces.

Printarea Digitală reprezintă cel mai recent atribut adăugat la portofoliul GeminiCAD Systems. Ne axăm pe soluționarea unei probleme simple, dar care apare consecvent: gestionarea problemei printării digitale a textilelor în același timp cu derularea unor proceduri tipice industriei îmbrăcămintei, precum gradarea și încadrarea.