Nest Expert

Gemini Nest Expert

 

Gemini Nest Expert este o soluție avansată dezvoltată de Gemini CAD Systems pentru încadrarea automată în industria îmbrăcămintei.

Fiind un convertor direct de fișiere native (dintr-o varietate de sisteme CAD și de fișiere standard) din toate aplicațiile compatibile cu formatul standard DXF-AAMA, Gemini Nest Expert poate fi utilizat și în combinație cu alte produse CAD, altele decât cele GeminiCAD.

În 2016, Gemini CAD Systems introduce plugin-ul PDFtoCUT pentru Nest Expert, un modul ce poate îndeplini o sarcină simplă, dar esențială – aceea de a importa și procesa imagini PDF ca piese în cadrul fluxului de lucru clasic ce ține de programele CAD, asigurând, astfel, o eficiență ridicată a încadrării, precum și capacitatea de a genera două fișiere: unul, pentru imprimanta digitală, celălalt, pentru cutter. Ambele fișiere conțin elemente logice ce vor fi utilizate, într-o etapă ulterioară, de VisionCUT pentru a scana și tăia automat fișierul.

Capacitatea de a optimiza mai multe fișiere PDF într-o singură încadrare mare, punând în practică toate avantajele specifice soluției de încadrare automate pentru industria îmbrăcămintei, se materializează într-o automatizare completă a procesului, până la nivelul cutter-ului.

Conținutul grafic PDF trece nealterat prin Gemini Nest Expert, fără afectarea calității sau a proprietăților fișierelor originale, rezultatul fiind un fișier PDF de format mare, cu același nivel al calității și cu aceleași proprietăți ale culorii, ce poate fi trimis direct la imprimantă.

 

Nest Expert

 

Creșterea nivelului performanței la încadrare

*Utilizând noua încadrare automată Multicore Gemini în Încadrarea Automată Quad – Core, va dura 1 minut să optimizați o încadrare, un proces ce obișnuia să dureze 4-5 minute.

 

Similar: Nest Expert Server