CutCollect

CutCollect

Articolele pentru sport și articolele de îmbrăcăminte în general, sunt de obicei fabricate din mai multe țesături diferite. Una dintre cele mai mari provocări la tăierea mai multor comenzi amestecate în același marker, în scopul reducerii consumului de țesături, este de a colecta articolele în ordinea corectă. Gemini CAD Systems se angajează să acopere întregul proces de fabricație. această trebuie să includă și colectarea și stocarea pieselor tăiate la sfârșitul procesului. Gemini Cut Collect se potrivește perfect în această poziție, oferind un sistem complet de preluare a luminii, cu scenarii și reguli configurabile pentru a se potrivi etapelor ulterioare în fluxul de fabricație.

Această integrare completă reduce dramatic erorile în manipularea și stocarea pieselor, oferind o infrastructură solidă pentru producția just-in-time și personalizarea în masă. Informațiile utilizate pentru colectarea strategiei sunt luate direct din fișierul de proiectare și comandă. Software-ul este capabil să proceseze în paralel informații de la markeri diferiți. Astfel, programul poate colecta părți care fac parte din același articol în același coș, chiar dacă acestea sunt tăiate separat din țesături diferite. soluția noastră de colectare este dezvoltată pentru orice cutter automat cu un singur strat sau cu un strat cu conveyor și ajută la colectarea pieselor tăiate prin iluminarea înaltă a următoarei bucăți sau a următorului grup de piese care trebuie colectate și tipărirea etichetei corespunzătoare pentru ele. Nivelul de automatizare este atât de ridicat încât operatorul nu trebuie să aibă niciun fel de cunoștințe despre produsul în sine. Complexitatea produselor nu mai reprezintă o provocare pentru colectare.
Sistemul de colectare a pieselor tăiate este legat direct de masa de transport a mașinii de debitat și procesul de colectare este sincronizat cu mișcarea curelei. Colectarea și depunerea pieselor este asistată de un proiector video care utilizează un pachet software autonom ergonomic și personalizabil. Strategiile de grupare sunt pe deplin personalizabile și, de asemenea, și evidențierea modelelor (index, culoare, model etc.).