Textile Digital Printing

Printarea digitală este cea mai nouă funcționalitate adaugată la portofoliul de interes al Gemini CAD Systems. Nu țintim să furnizăm soluții alternative pentru probleme comune, ci mai degrabă să ne concentrăm pe rezolvarea uneia simple, dar consistente: cum să gestionăm printarea digitală a textilelor și în același timp efectuarea procedurilor tipice hainelor cum ar fi gradarea și încadrarea.

Textile Digital Printing

PROVOCĂRI TEHNOLOGICE ȘI ALE INDUSTRIEI ACTUALE

Imprimarea digitală pe textile este realizată în cel puțin trei moduri majore: Imprimarea pe bază de materii prime (producerea de cantități de țesături cu motive repetitive), Imprimarea în formă textilă (producerea pieselor imprimate și tăiate) și Imprimarea directă în îmbrăcăminte (adăugarea digitală de decorațiuni pe îmbrăcăminte gata făcută).

Shape Textile Digital Printing este utilizat pe scară largă pentru producerea pieselor necesare în îmbrăcămintea sport personalizată, publicitate, decorațiuni interioare și este un sector în care nivelul de automatizare este incredibil de scăzut. Deșeurile de materiale și de muncă sunt uriașe. Cea mai obișnuită metodă clasică de lucru presupune utilizarea a două separate: CAD (un CAD specializat pentru îmbrăcăminte) și grafică (ilustrator sau Corel etc.) care se îmbină, de obicei, prin plasarea manuală a unor pânze de hârtie pe o hârtie de transfer imprimată.

 thagora find out more