PHOTO DIGITIZER

Photo Digitizer

 

 

Photo Digitizor poate să extragă automat conturul pieselor, folosind curbe Bezier precise, poate detecta colțuri și să marcheze puncte de referință, poate identifica diferite tipuri de picluri (marcate sau tăiate), puncte interne și linii interne. Prin convenție, cea mai lungă linie internă va fi declarată ca axă de fir drept. Când piesele sunt create în biroul propriu, se recomandă folosirea unor semne standard pentru elementele interioare, evitând ajustarea manuală a digitizării rezultate.

1.PRELUAREA IMAGINII:

Nu pierdeți timpul cu plasarea pieselor pe o suprafață specială pentru digitizare, cu lipirea acestora cu banda adezivă sau cu alte metode care necesită mult timp. Curățați puțin masa de lucru obisnuită, așezați piesele și mergeți la calculator. UN simplu clic și camera captează automat imaginea și o transferă în calculator. Imaginea se procesează automat, iar piesele sunt extrase în câteva secunde. Procedura simplă și ingenioasă de calibrare este necesar să fie executată o singură dată, la instalarea programului, oferind o precizie cu o eroare mai mică de 0.7mm.

 

2.CONTROL & EDITARE:

Verificați rapid și ușor rezultatele digitizării automate folosind funcția de parcurgere a conturului piesei. Măsurați distanțele și conturul perimetrului, verificați și ajustați elementele interioare sau forma curbelor, adăugați sau ștergeți orice element, atașați nume pentru piese, toate acestea într-o singură fereastră. Gata! Funcțiile de zoom și parcurgerea sunt foarte ușor de utilizat și împreună cu funcția specială de amplificare a vizualizării fac activitatea să devină ușoară și eficientă.

3.SALVAREA PIESELOR:

Salvati piesele direct în formatul nativ al sistemului CAD pe care il aveți. Nu contează ce sistem CAD folosiți, fotodigitizorul este compatibil cu sistemul respectiv. Sistemul memorează setările de salvare (locație, format etc), astfel încât puteți avea sabloanele disponibile direct în sistemul CAD folosit, cu un simplu clic.

CENTRU DE DESCĂRCARE

Fișa Tehnică a Produsului
Manuale & Buletine informative