Events&Press

LUMEA GEMINI EVOLUEAZĂ CĂTRE TRANSPARENȚĂ ȘI INTERACȚIUNE DIGITALĂ

Stimate utilizator Gemini,

Aceasta este o scrisoare de informare, cu detalii esențiale privind accesul companiei în care lucrezi la date comerciale și de afaceri în relația cu Gemini CAD Systems.

Te rugăm să ne ajuți pentru ca acest mesaj să ajungă inclusiv la administratorii sau managerii companiei, după cum este cazul. În acest fel, ne asigurăm cu toții că firma va beneficia pe deplin de politica noastră de transparență, iar întreaga echipă va putea să utilizeze și să fructifice noile instrumente pe care vi le oferim pentru a gestiona cu un grad de independență tot mai mare resursele digitale și oportunitățile comerciale din portofoliul Gemini.

LUMEA GEMINI EVOLUEAZĂ CĂTRE TRANSPARENȚĂ ȘI INTERACȚIUNE DIGITALĂ

Noul cont de client din platforma MyCAD va fi lansat în martie

În calitate de client Gemini, ai încheiat deja unul sau mai multe contracte de achiziție, pentru una sau mai multe licențe. Specialiștii firmei utilizează aplicațiile și soluțiile Gemini în munca lor de zi cu zi, pentru nevoi de producție, folosindu-se de dispozitivele USB care dau acces la programe. Ce ar fi să vezi într-un singur loc toate aceste date importante, unite într-un istoric complet al tranzacțiilor cu Gemini? Și ce ar fi să poți folosi aceste informații pentru a pregăti și a fundamenta decizii viitoare legate de resursele informatice ale companiei? Totul simplu, elegant, rapid, din confortul biroului tău?

Da, și noi credem că acesta e scenariul de succes. Și noi credem că o relație directă, bazată pe acces digital, pe transparență și pe libertate de acțiune, reprezintă cheia pentru a evolua împreună, cu încredere și satisfacție reciprocă. Într-o epocă a comunicațiilor fără bariere, când totul trebuie să fie la îndemâna noastră oricând, de oriunde, cu vizibilitate și flexibilitate maxime, Gemini CAD Systems evoluează la rândul său către apropiere și conectivitate, asigurând clienților săi instrumente digitale moderne și oportunități noi de business.

În acest scop, programul nostru de transparență și interacțiune digitală va începe în luna martie, cu următoarele etape:

 • Pasul 1 – Repoziționăm platforma MyCAD sub semnătura Gemini, drept platformă operațională pentru clienți și beneficiari. Noul URL al platformei va fi myCAD.geminicad.com.
 • Pasul 2 – Profilul din platforma MyCAD al companiei tale va include și NOUL CONT DE CLIENT, cu informații complete despre istoricul de tranzacții și portofoliul de produse Gemini CAD Systems. Transparență deplină și acces direct, la îndemâna ta. De la distanță, din confortul biroului tău. O legătură digitală directă cu Gemini, la dispoziția ta.

Administratorul autorizat al companiei, înregistrat în platforma MyCAD, va putea:

  • să vadă lista completă a contractelor încheiate cu Gemini, cu prețurile aferente, plățile efectuate sau datorate, termene limită, etc.;
  • să vadă lista completă a dispozitivelor USB deținute;
  • să vadă lista completă a licențelor Gemini deținute, repartizarea lor pe dispozitivele USB și să reorganizeze alocarea lor pe dispozitive;
  • să vadă licențele neutilizate (inactive), care nu sunt alocate pe dispozitive USB, dacă e cazul;
  • să lanseze proceduri de activare pentru licențe, după caz.
 • Pasul 3 – Fiind profund preocupați de toate aspectele privitoare la confidențialitate, am actualizat nivelul de securitate al platformelor noastre, aplicând cele mai eficiente metode de protecție împotriva riscurilor posibile. Drept condiție tehnică pentru această tranziție, parolele de acces ale companiei tale în platforma MyCAD vor fi resetate. Îți vom trimite un mesaj e-mail, la momentul adecvat, cu cerința de a seta noile parole și cu toate instrucțiunile necesare în acest scop. Iar echipele noastre de asistență vor fi pregătite să te ajute de-a lungul procesului, dacă vei întâmpina dificultăți.
 • Pasul 4 – Beneficiile și facilitățile oferite de platforma MyCAD vor fi completate gradual de-a lungul anului 2019, astfel încât să ai la îndemână din ce în ce mai multe instrumente de lucru, iar libertatea ta de a gestiona independent portofoliul de produse Gemini să crească.

Când nevoile și întrebările se înmulțesc, ajutorul trebuie să fie mai bun

Anul 2019 este extrem de important pentru noi toți. La Gemini, el înseamnă dezvoltări incredibile de tehnologie, schimbări profunde în relația cu clienții, ridicarea standardelor la care muncim. Pe drumul acestor progrese, e posibil ca și nevoile tale de asistență să crească, mai ales că vor fi multe produse noi de învățat și de implementat. E motivul pentru care, în ultimele luni, am acordat o atenție sporită serviciilor noastre de suport tehnic și am muncit cu dedicare pentru a ne îmbunătăți procedurile și infrastructura de asistență a clienților.

Acum, suntem încântați să te anunțăm că tot în luna martie vom lansa și noua noastră platformă Service Desk, cu beneficii importante pentru utilizatorii aflați în garanție sau pe perioada unui contract de asistență: servicii de suport tehnic moderne și mai bine organizate, standarde de operare multi-level, trasabilitatea solicitărilor, garanții privind timpii de răspuns și de rezolvare, disponibilitate pentru servicii în regim de urgență.

În buletinele noastre informative din martie, îți vom trimite informații suplimentare despre noile servicii de asistență pentru clienți și detalii privitoare la accesarea lor.

În contextul noutăților și dezvoltărilor pe care le-am anunțat, te rugăm din nou să revizuiești profilul companiei pe platforma MyCAD, verificând și completând informațiile existente, astfel încât să ai acces deplin la viitoarele resurse, informații, servicii și produse furnizate de Gemini CAD Systems.