Events&Press

Jacheta de damă – de la schiță la prototipul virtual

Ateliere creative de ne-pierdut timpul!

 

💻 Cursurile online Gemini CAD Systems se adresează tuturor celor interesați de domeniul fashion care vor să și dezvolte cunoștințele de proiectare, construcție de modele și dezvoltare de produs cu ajutorul CAD: tinerilor designeri, profesioniștilor, studenților, producătorilor și micilor ateliere.

🖱️ “Jacheta de damă – de la schiță la prototipul virtual” e noua serie de webinarii gratuite în cadrul cărora vei învăța cum se construiește un produs complet, plecând de la schița și tabelul dimensional al acestuia.

👚 Te va ajuta să treci prin fiecare etapă de învățare o echipă absolut specială de traineri: pe de o parte îți vor fi alături specialiștii Gemini care te vor învăța tot ce este de știut despre îmblânzirea instrumentelor digitale și transformarea lor în aliatul tău cel mai de preț în eficientizarea și simplificarea muncii de creator de produs. Iar pe de altă parte, pentru că vrem să învățăm proiectare de la cei mai buni, echipa va fi completată de un invitat foarte special: Prof. Conf. Dr. Ing. Manuela Avădanei, de peste 20 de ani cadru didactic în cadrul DIMA va împărtăși cu tine din cunoștințele de proiectare și dezvoltare de produs pe care le-a împărtășit până acum cu mii de studenți.Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului educațional între Gemini CAD Systems și Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor (DIMA) Iași. Iar dacă noua noastră serie îți va trezi interesul pentru a învăța mai mult, e bine să știi ca DIMA te așteaptă oricând cu o ofertă educațională generoasă în domeniu, atât la programele de licență cât și la cele de masterat.

⏱ Webinariile vor avea loc în fiecare zi de miercuri și vineri, în intervalul orar 15:00 – 17:00, având o durată de două ore. Înscrie-te chiar acum, folosind linkul de înregistrare!

🎓 La finalul workshop-ului, participanții care au parcurs și asimilat toată informația beneficiază de un Certificat de Absolvire care atestă trainingul efectuat.

🥇 Implică-te direct și nu uita că timpul tău investit în educație este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru viitorul tău!

📚 Pentru că susținem responsabilitatea în această perioadă, punem la dispoziție tuturor celor care vor să maximizeze timpul petrecut acasă, ocazia de a investi în propria educație profesională, în cel mai confortabil mod cu putință.UPDATE: Această serie de webinarii s-a încheiat.


Urmărește înregistrările webinariilor


(This webinar series is aimed at our Romanian audience only)