Events&Press

Gemini CAD Systems la Texprocess 2019

O nouă participare de excepție pentru Gemini, la cel mai important târg din industrie, cu prima microfabrică pregătită pentru instalare directă în producție

 

Gemini CAD Systems va participa ca expozant la Texprocess 2019 și are plăcerea de a vă invita la standul său din Sala 4.0, pentru demonstrații, prezentări, discuții și socializare.

După ce în urmă cu doi ani a avut una dintre cele mai impresionante prezențe la eveniment, Gemini duce acum lucrurile mai departe și provoacă industria să devină cu adevărat pragmatică. Să adopte noutățile tehnologice în mod eficient, în funcție de impactul lor direct și imediat asupra costurilor, proceselor, resurselor și rezultatelor finale de business.

Pornind de la acest deziderat, Gemini nu va fi la Texprocess 2019 doar un expozant obișnuit, ci va juca rolul unui producător real, derulând în microfabrica instalată în stand procese complete de producție, de la fișierul de proiectare până la coasere, finisare și apoi pregătirea hainelor pentru livrare.

Mai mult decât prelegere, demonstrație pe computer sau simplă simulare digitală, prezența Gemini la Texprocess va însemna producție concretă, pe loc, și mai ales o vizită în viitorul posibil și tangibil al industriei.

Pixel to Product – de la pixel la produsul finit

Dacă tema momentului în industria textilă este mass customization sau personalizarea în masă, atunci provocarea este cu siguranță să produci confecții unice la prețul confecțiilor de serie. Ipoteza arată așa: dispui de un tipar generic de model și de seturi individuale de măsuri ale clienților tăi. Trebuie să produci pentru ei haine personalizate, la cerere, pe măsură, având și imprimeuri grafice individuale. Vrei să onorezi comanda rapid și eficient, cu termene de livrare scurte, la calitate impecabilă, cu prețuri relevante. Cum să faci asta? Cum să îndeplinești toate condițiile concomitent? Cum să transformi comenzi de acest tip într-un business profitabil și de succes?

Traian Luca, CEO Gemini CAD Systems, arată: „Răspunsul constă într-un mix de tehnologii și aplicații care rezolvă individual fiecare dintre cerințe și creează totodată legăturile automate dintre componente. Gemini oferă o asemenea soluție completă, integrând perfect aplicațiile avansate de proiectare și încadrare cu instrumente pentru managementul automat al comenzilor personalizate, simulare 3D, lucrul în cloud, comunicări de tip Industry 4.0. Microfabrica din standul nostru de la Texprocess 2019 va funcționa în mod practic pe această soluție. Iar pentru ca o microfabrică să evolueze de la proiect la realitate, era nevoie să trecem și noi de la Entuziasm la Pragmatism, astfel că am invitat alături de noi în acest proiect, ca furnizori de tehnologii complementare, doar parteneri care ne împărtășesc viziunea. Alături de ei, vom prezenta la Texprocess prima microfabrică integral funcțională și pregătită pentru instalare în producție, pentru manufacturarea automată a confecțiilor la comandă, pe măsură, cu printare digitală personalizată”.

Tema standului Gemini la Texprocess 2019 este așadar “Pixel to Product” și subliniază în cel mai sugestiv mod faptul că e vorba despre o soluție integrată de producție, care automatizează procesele de-a lungul întregului flux, de la fișierul CAD la articolul finit, gata de purtat. Microfabrica înglobează toate etapele de lucru, reproducând activitatea sălii de proiectare și sălii de croit, apoi etapa de coasere și finisarea, până la pregătirea hainelor pentru livrare. Punctele de interes ale prezentărilor vor fi fără îndoială aplicațiile din platforma Bespoke, pentru managementul automat al comenzilor cu personalizare de design, de măsură și de imprimeu grafic, apoi noile aplicații de încadrare în cloud, precum și noile instrumente de tip Industry 4.0 pentru comunicarea dintre mediul CAD și echipamentele de coasere și de călcare.

Microfabrica este o soluție gata de instalare în producție și e un proiect cu aplicabilități multiple și versatile, în numeroase sectoare ale industriei textile, de la echipamente sportive la moda de lux.

Demonstrații permanente și prezentări zilnice, la standul Gemini

La Texprocess 2019, în standul D81, Sala 4.0, echipa Gemini va fi pregătită pentru participanți și vizitatori cu demonstrații și prezentări ale produselor sale din generația X19, incluzând cel mai inovativ pachet CAD pentru proiectare și sala de croit, precum și serviciile în cloud din platforma Apogy, pentru managementul resurselor digitale, pentru criptarea și accesul securizat la modele, ori pentru managementul automat al comenzilor bespoke.

Demonstrațiile de flux de producție complet în microfabrică, pentru manufacturarea automată a confecțiilor la comandă, pe măsură, cu printare digitală personalizată, vor avea loc în fiecare zi de eveniment, la orele 11:00 și 14:00.

Vă invităm să programați întâlniri directe cu echipele de tehnicieni sau de vânzări Gemini, pe durata Texprocess, adresând solicitări în acest sens la adresa de e-mail sales@geminicad.com.