Events&Press

De la construire de tipare până la colecții digitale

Ateliere creative de ne-pierdut timpul

 

Cursurile online Gemini CAD Systems se adresează profesioniștilor din domeniul fashion, producătorilor, micilor ateliere și tinerilor designeri interesați de partea tehnică, inginerească a construcției de modele și dezvoltarea de produs.
Pentru că susținem responsabilitatea în această perioadă, punem la dispoziție tuturor celor care vor să maximizeze timpul petrecut acasă, ocazia de a investi în propria educație profesională, în cel mai confortabil mod cu putință.
Îți propunem o serie de ️6 webinarii gratuite în cadrul cărora vei învăța să construiești și să modifici ușor tipare digitale si sa creezi colectii digitale. Conectarea pieselor, linii de ghidaj, pliuri complexe, rezerve de coasere, colturi, pense, tabele de dimensiuni si măsurători, modificarea automata a gradărilor si a modelelor, întocmirea de documentație tehnica de produs si multe altele, sunt câteva din subiectele pe care le vei stăpâni cu brio la finalul acestui workshop. La final, participanții care au parcurs și asimilat toată informația beneficiază de un Certificat de absolvire care atestă trainingul efectuat.
 
Implica-te direct și folosește alături de noi aceasta situație neobișnuită ca pe o ocazie de a face acum lucrurile pentru care nu avem niciodată timp suficient!
UPDATE: Înscrierea pentru această serie de webinari s-a încheiat. Mulțumim tuturor participanților!
Puteți urmări înregistrările ➡️AICI⬅️
Chestionarul de examinare ➡️AICI⬅️
(This webinar series is aimed at our Romanian audience only)